Türk Altis Life RPG - Kalitenin bir numaralı adresi!

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[MD] prrrprrrkalbim #DPİ
(Okunma: 295)
Şikayet Edilen Oyuncu İsmi; " [MD] prrrprrrkalbim "

Şikayetçi Kişinin İsmi; " [EA7] CALVİN KLEİN "

Şikayet Sebebi; " DPİ "

Olayı Kısaca Anlatınınız; " ARKAM DÖNÜKKEN 20 MERMİ ATIP VURAMADI YÜZ YÜZE KALDIĞIMIZDA DPİ YAPIP MERMİLERİMDEN KAÇARAK VURDU "

Şikayeti Oluşturma Nedeni; " Kastılı yaptığını düşünüyorum"

Eklemek istedikleriniz;  " Yok "

Zararınız; " MK1 SET + BÖLGEDEKİ HURON VE TUZ PARALARI "

Kanıtlar; " VİDEO "

Olay Günü ve saati; " Videoda var "

Şikayet Edilen Kişi İle Uzlaşmaya çalıştığınızı Kanıtı; gerek yok
[Resim: 4w00gjl.png]
Merhaba;

Öncelikle konuyla alakasız içerik paylaşmayınız silinecektir.

[MD] prrrprrrkalbim isimli oyuncumuza videolu savunma yapması için 24 saat süre verilmiştir.
(Dün,14:02)Özgür yazdı: Merhaba;

Öncelikle konuyla alakasız içerik paylaşmayınız silinecektir.

[MD] prrrprrrkalbim isimli oyuncumuza videolu savunma yapması için 24 saat süre verilmiştir.

dostun sanırım parası yok yönetimi aldatmaya çalışmış LİNK göreceğiniz ve duyacağınız üzere yukarıda gözüken altıgen altında 1 olan ve sesinden anlayacagınız bolgedeki churon coktan gitmiş ayrıca benle uzlaşmadan direkt buraya gelmeni kınıyorum ve 20 mermide vuramamış lafının eskileri sana hatırlatması için link istersen atabilirim canım dostum orada da dpi yapmıyorum dümdüz hızlı 180 donup vuruyorum sens fazla oldugundan ve arma3 ***** bi oyun oldugundan oyle olabiliyor benle uzlaşma gelsen en baştan çözebilirdik ayrıca yönetimi aldatmanı yöneticilere bırakıyorum.
Bug kullanımında uzlaşma zorunlu değildir.
Ben kafaldığımda huron hala alçaktaydı çatışmanın seyrini bilmediğimizden dolayı onunda zararını istedim den dpi yapmasaydın seni vurup o huronu alabilirdim huron umrumda değil.
Madem videom var huronu kanıtlayacağına dpi yaptığın kısmı atsana yönetim senden video istedi konuyu farklı yerlere çekmene gerek yok

Madem arma sıkıntılı ve buglarla dolu bir oyun olduğunu biliyorsun hareketlerini ona göre seçeceksin yok 180 derece döndüm yok sens yüksek

Konuyu ilk açtığımda blizzard kanka o bendim yazsan niye yaptın diye sormadan konuyu düşürürdüm ege. Verdiğin cevaplar hoş kalmadı. Eski link felan anlamam 1v1 karşıma gelirsin eğer çok iddalıysan
Son Düzenleme: 3 saat önce, Düzenleyen: Blizzard
[Resim: 4w00gjl.png]
(3 saat önce)Blizzard yazdı: Bug kullanımında uzlaşma zorunlu değildir.
Ben kafaldığımda huron hala alçaktaydı çatışmanın seyrini bilmediğimizden dolayı onunda zararını istedim den dpi yapmasaydın seni vurup o huronu alabilirdim huron umrumda değil.
Madem videom var huronu kanıtlayacağına dpi yaptığın kısmı atsana yönetim senden video istedi konuyu farklı yerlere çekmene gerek yok

Madem arma sıkıntılı ve buglarla dolu bir oyun olduğunu biliyorsun hareketlerini ona göre seçeceksin yok 180 derece döndüm yok sens yüksek

Konuyu ilk açtığımda blizzard kanka o bendim yazsan niye yaptın diye sormadan konuyu düşürürdüm ege. Verdiğin cevaplar hoş kalmadı. Eski link felan anlamam 1v1 karşıma gelirsin eğer çok iddalıysan
bi haber vereydin zaten konusurduk video olsa atarım zaten o basladıgı yerden açık video olsa çene yormam

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
  Tarih: 04-11-2025, 03:38
Discord Sunucumuza Katılın!